Dřív, než ráno vstaneš

Ze sna Tě vytrhne zvonění budíku, které je předzvěstí perného pracovního dne. Nebo jinak. Otevíráš oči, až když se Ti opravdu zachce. Před Tebou se rozprostírá líná neděle. Lhostejno, jaké ráno máš před sebou, zůstaň ještě chvíli pod peřinou, nikam nespěchej. Několikrát se zhluboka nadechni, vydechni, nadechni. Ještě párkrát. Usměj se.

Každé ráno je jiné, někdy to půjde samo jindy jen stěží. Důležitý je proces, ne výsledek. A proto se znovu a znovu zkus usmát. Jsi na živu, máš příležitost žít!  Tvou mysl možná zaplaví tíha současné situace. Legrace to zrovna není. A přesto se usměj. Nevšímej si černých myšlenek. Pro tentokrát zkus z toho, co se kolem tebe děje vytěžit to nejlepší. Pro sebe a tvou rodinu. Každá situace, každá mince má dvě strany. Obrať ji vždy tou lepší stranou navrch.

Vyjádři záměr. Co dnes chceš? Co budeš dělat? Co Ti pomůže uchovat ranní úsměv na tváři?

Potom se vyvěs z postele. Zkrátka vyvěs hlavu i ruce a dýchej. Nyní ruce rozpaž a dýchej. Úplně prohni hrudní páteř.

Pak si znovu lehni a začni kroužit kotníky. Tím srovnáš bederní páteř. Teď se posaď a začni točit půlkroužky hlavou, potom celé kroužky na obě strany. Stoupni si a roluj páteř dolů a zase nahoru.

Vydechni a vykroč do nového dne.

Ceník

  • Jednotlivý vstup: 60 min / 130 Kč

  • Permanentka 5 vstupů: 600 Kč

  • Permanentka 10 vstupů: 1200 Kč

  • Permanentka 20 vstupů: 2400 Kč

  • Soukromá lekce: 700 Kč

Provozní řád

Prosíme o včasný příchod na lekci (nejdříve však 20min před začátkem). Pozdějším příchodem byste vyrušili ostatní návštěvníky. Dbáme o bezpečí Vašich osobních věcí, proto se studio těsně před začátkem lekce zamyká. Děkujeme, že toto opatření chápete. Jeho respektováním vyjadřujeme úctu jeden k druhému.