Ochrana osobních údajů GDPR

Jelikož od května vstupuje v platnost nový zákon EU o zpracování a ochraně osobních údajů. Je naší povinností se vás zeptat, zda je v pořádku, abychom vám jednou za čas posílali naše zprávy z jogového studia YOGA OÁZA.

Pokud se zasíláním souhlasíte, nemusíte nic dělat a ponecháme si vás v našem adresáři rodičů malých jogínků či jogínů-zákazníků, kteří se zúčastnili seminářů a různých akcí pořádané našim studiem nebo docházejí pravidelně na lekce jógy konané v našem studiu. V případě, že si nepřejete naše oznámení nadále dostávat, dejte nám prosím emailem vědět, my vás z databáze vyřadíme.

Pokud chcete vyřadit z databáze klientů studia, zašlete na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. email a do předmětu napište „VYŘADIT Z DATABÁZE“.

V případě, že od vás nedostaneme žádnou zprávu s požadavkem na vyřazení z databáze, budeme to považovat za souhlas se zpracováním osobních údajů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů. V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění souhlasím se zpracováváním osobních údajů organizací YogaOáza (dále jen správce) pouze pro marketingové účely našeho studia, tj. zejména nabízení seminářů, nových lekcích, rozvrhů a zasílání informací o pořádaných akcích, službách, informacích k dětské joze, k platbám, k vystavením faktury, příjmových dokladů pro zdravotní pojišťovny a o jiných aktivitách.

Osobními údaji se rozumí údaje obsažené ve formulářích naší organizací uvedených na webových stránkách www.yogaoaza.cz nebo v rezervačním systému http://www.supersaas.cz/schedule/JOGA_OAZA či posílaných prostřednictvím našeho emailu, tj. zejména jméno a příjmení, dále adresa (název ulice, číslo popisné, název obce a PSČ), telefonní číslo, emailová adresa společně dále jen „osobní údaje“. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Tento souhlas je udělen na dobu maximálně 10-ti let ode dne jeho udělení. Zákazník má na základě zákona právo přístupu ke svým osobním údajům zpracovávaných správcem (zejména právo na poskytnutí informace o účelu zpracování, rozsahu zpracovávaných osobních údajů a jejich zdroji, povaze zpracování a příjemci či příjemcích osobních údajů). Správce mu tuto informaci bez zbytečného odkladu předá. Zjistí-li zákazník, že zpracování jeho osobních údajů je v rozporu s ochranou jeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, má právo požadovat od správce nebo jím pověřeného zpracovatele vysvětlení a odstranění takto vzniklého stavu.

Kontakt

Ceník

  • Jednotlivý vstup: 60 min / 110 Kč
  • Permanentka 10 vstupů: 1000 Kč
  • Děti, senioři (jednotlivý vstup): 80 Kč
  • Děti, senioři (permanentka 10 vstupů): 700 Kč
  • Individuální lekce (face to face): 550 Kč

Provozní řád

Prosíme o včasný příchod na lekci (nejdříve však 20min před začátkem). Pozdějším příchodem byste vyrušili ostatní návštěvníky. Dbáme o bezpečí Vašich osobních věcí, proto se studio těsně před začátkem lekce zamyká. Děkujeme, že toto opatření chápete. Jeho respektováním vyjadřujeme úctu jeden k druhému.

Lidé Yoga Oázy

  • Jana Richterová

    zakladatelka Yoga Oázy, lekce jógy (hatha, vinyása, asthanga), jogínci od 4 let, jóga pro seniory

    +420 604 266 509

  • Lenka Kosinová

    jemná jóga, jóga pro začátečníky

  • Dana Žvátorová

    práce s dětmi, jogínci, core jóga (střed těla, břicho+záda)

  • Veronika Adams